DSN office supplies

Gesloten (di 08.30 - 17.00)

Toon openingstijden

kantoorartikelenwinkels - DSN office supplies - kaartoverzicht

DSN office supplies

Design à la DSN!

Door DSN gerealiseerde projecten ontpoppen zich als mooi en individueel. Zoekt u een nieuwe stijl, een moderne kleurencombinatie, een advies passend bij uw persoonlijke wensen en aansluitend bij uw huisstijl en werkomgeving?

Maak dan kennis met de creativiteit van onze projectadviseurs en ons ontwerpbureau. Vele ondernemingen en instellingen gingen u voor en kozen uit overtuiging voor een 'Design à la DSN'.

Aestic, Artifort, Bisley, Brunner, Cascando, Castelijn, Comforto, Febrü, Hag, Hutten, Lande, Markant, Metaform, Montis, Renz, de Raat, Schaffenburg, Scheeres, Segis, Spiegels, Thonet, Vitra….een greep uit het brede pallet van merken kantoormeubilair waaruit u kunt kiezen voor de realisatie van de kantoorinrichting van uw kantoor in onze showroom te Dordrecht (regio Rotterdam). Ook de stoffering ervan met bekende leveranciers als van Besouw, Forbo, Interface, Kendix, Leoxx, Luxaflex en de Ploeg is bij DSN in goede handen. In combinatie met ons eigen Febru projectmeubilair kiezen wij voor kwaliteit en een ontwerp voor uw projectinrichting passend bij uw stijl en binnen uw budget. Met elkaar staan we er klaar voor om u meer te bieden dan u van ons verwacht.

Wij willen onze klanten voorzien van oplossingen zodat u efficiënt en plezierig kunt werken in een geheel bij u passende werkomgeving. Met een enthousiast en professioneel DSN team en ontwerp en fabricage van Febrü projectmeubilair in eigen hand, zijn wij in staat u tot in de details optimaal te bedienen.

DSN - geliefd in elk kantoor - perfect tot in de details

Systems & Supplies
DSN in Dordrecht wil voor u een leverancier zijn die in alles met u meedenkt!

Een assortiment kantoorartikelen gericht op uw vraag, een bestelmethode die bij u past, een bestellijst gebaseerd op uw afname, inzicht in uw afnamehistorie, gezamenlijk voorraadbeheer, persoonlijk advies en uitlevering en facturering afgestemd op uw wensen. Online kantoorartikelen bestellen.

Bij ons staat u als klant in het middelpunt. Maatwerk gevraagd? DSN Supplies!

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor DSN office supplies

  • Webshop
  • Advies

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 17.00
dinsdag8.30 - 17.00
woensdag8.30 - 17.00
donderdag8.30 - 17.00
vrijdag8.30 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoorartikelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

DSN office supplies
Kamerlingh Onnesweg 33
3316GK Dordrecht

+31 (0)78 6511777

Deel deze pagina

DSN+office+supplies img