Kantoorexpert

Geopend tot 18.30

kantoorartikelenwinkels - Kantoorexpert - kaartoverzicht

Kantoorexpert

KantoorExpert voor elke werkomgeving

KantoorExpert: wij leveren al uw kantoorartikelen, kantoor- machines, kantoormeubilair en facilitaire producten. Uw wens is ons uitgangspunt. Bij elke opdracht, groot én klein, staat kwaliteit voorop.
Wij leveren snel en door het hele land.

Voor de kantoorbenodigdheden en de facilitaire producten hebben wij een webshop. Als u nog geen inlogcode voor de webshop heeft, dan kunt u die bij ons aanvragen.

Wie is KantoorExpert

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een groot leveringsprogramma. Zowel voor grote als voor kleine bedrijven is een vakkundige partner onontbeerlijk, een partner die weet waar u over praat, die weet wie u bent en advies op maat geeft. Een bedrijf met een compleet dienstenpakket maar waar u ook zonder pardon alleen een doos kopieerpapier kan bestellen. KantoorExpert staat bekend als betrouwbare, vakkundige en vooral persoonlijk gerichte partner in office management. Wat KantoorExpert nooit heeft willen loslaten is de persoonlijke manier van werken.

Eigenlijk regelt en levert KantoorExpert alles wat u op kantoor tegenkomt. Van een doosje nietjes tot een multimediacomputer, van koffie tot een bureaustoel. Als vennoot van Nederlands grootste inkoopcombinatie kunnen we scherpe prijzen hanteren en kunnen wij ook beschikken over eigen-merk artikelen. Zelfs onze leveringen krijgt u op maat. Zo bezorgen wij naar wens in een centraal magazijn of per locatie of zelfs per kantoor. Wij rekenen bovendien geen bezorg- of administratiekosten en u bent niet gebonden aan een minimale besteleenheid of -hoeveelheid.

Kom eens langs of neem contact met ons filiaal bij u in de buurt, wij staan u graag te woord.

Services

  • Gratis offerte
  • Bezorgservice

Openingstijden

Open
Sluit om 18.30
maandag8.00 - 18.30
dinsdag8.00 - 18.30
woensdag8.00 - 18.30
donderdag8.00 - 18.30
vrijdag8.00 - 18.30
zaterdag8.00 - 9.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De kantoorartikelen-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kantoorexpert
Nijverheidsweg 24/A
3762ER Soest

+31 (0)35 5889020

Deel deze pagina

Kantoorexpert img